Top

Brumorek houten stellingen

Oerdegelijk, natuurlijk en al jaren een topproduct (voorheen Bruynzeel Monta)

Het Brumorek
Brumorek is het voormalige “Bruynzeel Monta systeem” van het Bruynzeel imperium uit Zaandam. Na enige omzwervingen uiteindelijk bij QuickRack in het programma opgenomen.

De onderdelen van het Brumorek zijn gemaakt uit eersteklas Scandinavisch vurenhout en is van Nederlands fabrikaat. Brumorek heeft een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling.

brumorek houten stellingen

Met Brumorek hebben we al mooie prijzen gewonnen; in 2012 zijn we wijnwinkel en slijterij van het jaar geweest! Veelzijdigheid is onze kracht. Vraag eens vrijblijvend offerte aan.

Systeemuitleg
De basis van het Brumorek systeem bestaat uit zijstukken en verschillende soorten legplanken, daarnaast zijn nog diverse accessoires te verkrijgen.

Een zijstuk heeft twee stijlen en afhankelijk van de hoogte, twee of drie dorpels (dwarsverbindingen). De stijl is voorzien van zaagsneden waar de ophangbeugels in worden geplaatst.

brumorek houten rekken

De ophangbeugels worden in de zaagsnede in het zijstuk geschoven, de hoeklijnen (metalen strips) die onder de legplank zijn gemonteerd vallen in de beugels. Hierdoor komt een verbinding tussen de legplanken en de zijstukken tot stand. Voor een extra stevige verbinding is het eventueel mogelijk om de hoeklijnen aan het zijstuk vast te schroeven, zoals u kunt zien zitten hiervoor gaten in de hoeklijnen. In de meeste gevallen is vastschroeven echter niet noodzakelijk, schroeven worden niet extra meegeleverd.

Beugels zijn verkrijgbaar als enkele en als dubbele beugel (zie tekening) en in verzinkte uitvoering leverbaar. De hoeklijnen zijn verkrijgbaar in witte en verzinkte uitvoering.

brumorek-stellingen-systeemuitleg

Voor de stabiliteit van uw meubel maakt u gebruik van een achterwand of een kruisschoor. Eventueel kunt u het meubel met muurbeugels aan de wand vastzetten.

Overtuig uzelf; vraag vrijblijvend offerte aan!

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.