Top

Houten rekken

QuickRack levert verschillende soorten houten stellingen, waarvan het Archos systeem en het EuroRek het meest lenen als magazijn stelling. Deze rekken zorgen ervoor dat u uw magazijn effectief en volledig kunt benutten, waardoor er geen kostbare m2 verloren gaan.

Het EuroRek is het goedkoopste systeem dat QuickRack u kan bieden. Dit systeem wordt vervaardigd uit eerste klas Oost- Europees vurenhout en staat bekend om zijn uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Het Archos systeem wordt geproduceerd uit Scandinavisch vurenhout van B- kwaliteit hout.

Beide systemen zijn eenvoudig te monteren en uit te breiden.

Archos

archos houten stellingen

Eurorek

eurorek stellingen hout

Houten rekken

Quickrack is een fabrikant en groothandel van voordelige houten rekken en stellingen op maat. Opbergrekken gemaakt van sterk en duurzaam vurenhout. Betrouwbare en beproefde opslagsystemen. De natuurhouten uitstraling van de rekken sluit goed aan bij natuur-, eco- en biowinkels, fair trade winkels, kringloopwinkels en outlet stores. Daarnaast past een houten rek prima binnen een budget kledingwinkel of schoenenwinkel

Voordelige rekken voor winkel of magazijn? Laat u vrijblijvend adviseren. De snelste manier om een advies en prijsopgave op maat te krijgen is via een offerte-aanvraag.

Daarom houten rekken van Quickrack:

✓ Flexibele montagesystemen en service
✓ Zeer voordelig
✓ Een natuurlijke uitstraling
✓ Betrouwbaar
✓ Prefab oplossingen of op maat gemaakt
✓ Fabrikant en groothandel in één

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.