Top

Magazijnstellingen leverancier – Goedkope stellingen

eurorek magazijnstellingenSpecialist in magazijnstellingen

Wilt u uw magazijninrichting vernieuwen? Dan bent u bij QuickRack aan het juiste adres. De magazijn stellingen van Quickrack zorgen ervoor dat er geen kostbare ruimte onbenut blijft in uw magazijn.

handyrek houten stellingenMagazijnstellingen assortiment van Quickrack

Via onze dealers bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment magazijnstellingen. Voor het efficiënt inrichten van uw magazijn kunt u kiezen voor magazijnstellingen gemaakt van hout of metaal. Alle magazijninrichtingen van Quickrack zijn zeer flexibel en kunnen hogere gewichten opslaan dan u verwacht.

Houten magazijnstellingen

archos houten stellingenWilt u een stellingkast van hoge kwaliteit geschikt voor de inrichting van uw magazijn? Wij adviseren u graag over hoe u het beste uw magazijn kunt inrichten. We hebben al veel magazijnen in mogen richten met onze stellingkasten. Hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd in het efficiënt inrichten van magazijnen. Onze houten stellingen zijn gemaakt uit verantwoord Scandinavisch vurenhout.

Metalen stellingkasten

novarek stellingenNaast houten stellingkasten kunt u bij Quickrack ook terecht voor metalen magazijstellingen. Zo hebben wij in ons assortiment o.a Brevarek stellingkasten. Dit zijn sterke stellingkasten die veel opslagruimte opleveren voor een relatief lage prijs. De Brevarek stellingkasten hebben een erg lange levensduur en zorgen ervoor dat iedere vierkante meter in uw magazijn of opslagruimte optimaal benut wordt. De Brevarek stellingkasten bestaan in de basis uit staanders en liggers. Op de liggers komen legborden, deze legborden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u zelf de ideale afmetingen van uw stelling kunt bepalen. Voordelen van dit systeem zijn onder andere het grote draagvermogen en de goede stabiliteit die het systeem biedt. Naast de Brevarek magazijnstellingen kunnen wij ook de functionele Novarek leveren. Een verzinkt metalen stellingkast met een grote diversiteit aan mogelijkheden in hoogtes, dieptes, breedtes en aan te vullen accessoires. Een betaalbaar systeem van hoge kwaliteit. Eerst zien dan geloven? Geen probleem. We kunnen u een referentie opgeven van een klant die het magazijn al heeft ingericht met magazijnstellingen van Quickrack.

stellingen brevarekStellingen op maat

Zowel de Novarek magazijn stelling als de Brevarek magazijnstellingen beschikken over de mogelijkheid om te werken met verdiepingsvloeren. Daardoor kunnen we ook de metalen stellingen op maat voor uw magazijn inrichten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom Quickrack specialist is in magazijnstellingen:

✓ Magazijn stellingen van Quickrack zijn zeer voordelig
✓ Onze magazijnstellingen zijn flexibel in te richten
✓ Quickrack kan magazijninrichting op maat bieden
✓ Wij produceren zelf onze magazijnstellingen
✓ Betrouwbaar
✓ Quickrack heeft regelmatig een stelling kasten aanbieding

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.