Top

Metalen stellingen

QuickRack is de specialist als het gaat om stellingen en rekken. Stellingen van metaal zijn daarom uiteraard onderdeel van ons assortiment. Metalen stellingen zijn erg sterk en daarom uiterst geschikt voor in een werkplaats of magazijn. Een metalen stelling kan daarentegen ook heel mooi zijn voor in uw huis of kantoor. Het type stelling dat u kiest speelt daarin natuurlijk een belangrijke rol. Wij hebben grote sterke metalen stellingen, maar ook kleinere en lichtere stellingen. Hieronder ziet u wat wij hebben in metalen stellingen.

Novarek

  • Geproduceerd uit elektrolytisch verzinkt metaal; roest niet
  • Enorme diversiteit in hoogte, breedte en diepte van de stellingen
  • Geeft een fraaie industriële uitstraling aan uw inrichting
Meer informatie

Brevarek

  • Ideaal voor opslag van grotere dozen of attributen
  • Eenvoudig te monteren
  • Verhoogd uw opslag capaciteit door de veelzijdigheid aan afmetingen
Meer informatie

Handyrek

  • Compleet metalen rek met vaste afmetingen
  • Verkrijgbaar is 2 dieptes als begin- en aanbouwrek
  • Verpakt met montagehandleiding
Meer informatie

Novarek
Novarek is een verzinkt metalen stelling waar u veel mee kunt. Hij is erg functioneel en flexibel, maar tegelijk ook erg sterk en stabiel. Novarek is gemaakt van hoogwaardig thermisch verzinkt staal en beschikt over maximaal draagvermogen. Hierdoor is hij perfect voor in een werkplaats of magazijn. Etagebouw is hierdoor ook mogelijk. Novarek is een klem-klik en klaar systeem waardoor u geen schroeven of speciaal gereedschap nodig heeft. Verrassend veel mogelijkheden in hoogte, diepte en breedte van de legborden.

Brevarek
Brevarek is een breedvakstelling (ook wel grootvakstelling genoemd). Deze breedvakstellingen zijn niet alleen geschikt voor in een magazijn, maar ook bijvoorbeeld in een winkel of showroom. Ze zijn sterk, hebben een lange levensduur en zijn makkelijk te monteren. De basis wordt gevormd door staanders en liggers. Op de liggers komen dan weer spaanplaat of houten legborden. U kunt zelf kiezen welk legbord u wilt. Diepteliggers zorgen er tot slot voor dat uw spaanplaat niet doorzakt.

Handyrek
Handyrek is een eenvoudige metalen stelling, bestaande uit 4 onderdelen. Het systeem wordt vooral gebruikt in scholen, kantoren of thuis. Handyrek is makkelijk uit te breiden met aanbouwrekken, uw metalen stelling groeit dus met u mee. Handyrek is gemaakt van verzinkt metaal en het draagvermogen per legbord is ongeveer 100 kilogram. Uw Handyrek wordt bij verzending voorzien van hoekbescherming en een montage-instructie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.