Top

Rangerek houten stellingen

Houten stellingen. Natuurlijk, sterk en multifunctioneel

Het Rangerek-systeem

De onderdelen van het Rangerek-systeem zijn gemaakt uit eersteklas Scandinavisch vurenhout en garanderen u jarenlang gebruiksgemak. Als wandopstelling of vrijstaand, ruggelings dubbel geplaatst, het is allemaal mogelijk.

Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal benut. Ideaal voor slijterijen, steenhandels, winkels, archieven en magazijnen. Rangerek onderscheidt zich van Combirek en Eurorek door de hogere draagkracht per legbord die dit systeem garandeert.

rangerek houten stellingen

U wilt uitbreiden?
Doordat het systeem uit losse onderdelen bestaat kan uw inrichting meegroeien met de expansie van uw bedrijf of instelling. Aanpassen, herinrichten, noem maar op, de mogelijkheden zijn talrijk.

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren en/of te demonteren. U kunt de legborden op elke gewenste hoogte plaatsen; gaten zijn om de 5 cm. geboord. Klik voor meer specifieke technische informatie onderstaande link aan. Tevens vindt u hier de diverse afmetingen die leverbaar zijn in ons Rangerek-programma.

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.