Top

Scafforek, stellingen van steigerhout

Vanaf heden in ons assortiment; Scafforek! Deze steigerhouten stelling is geheel nieuw en speciaal ontworpen en ontwikkelt door QuickRack en voor u uit het oogpunt van maat- schappelijk verantwoord ondernemen. Het bijzondere aan Scafforek is dat het is vervaardigd uit gebruikt steigerhout. Hierdoor is het niet alleen een milieu- vriendelijker product, maar heeft het tevens ook een hoge draagkracht. Het systeem is in vele afmetingen te verkrijgen en uiteraard, geheel, naar klantwens ‘in te vullen’. Het Scafforek heeft een geweldige uitstraling, welke zeker zijn effect zal hebben op een betere presentatie van uw producten. Buiten dat straalt het product ook uit dat u als ondernemer op een milieubewuste wijze zaken wilt doen. Kortom een win/win situatie die u als ondernemer zal aanspreken door:

  1. Robuuste industriële uitstraling
  2. Toename van uw omzet.
  3. Een MVO uitstraling.
wijn stellingen bottles barrelsproject
wijnwinkelinrichting bottles barrels

Deze stelling van steigerhout maakt het echter ook mogelijk om te gebruiken als presentatiemeubel. Kortom een veelzijdig product wat sterk, milieuvriendelijk en bovenal een enorm warme en krachtige uitstraling heeft. Dat is toch ook wat u als ondernemer wilt?

Voor meer foto’s van het steigerhouten Scafforek zie ook onze inrichting van Bottles and Barrels in de balk op de homepagina onder de knop “Projecten”.

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.