Top

Slijterij of wijnwinkelinrichting

Niets is belangrijker dan uw klanten een warm gevoel geven in uw slijterij of wijnwinkel. Houten stellingsystemen zijn hiervoor de ideale keus. Het bewijs is Mondovino, uitgeroepen tot dé wijnwinkel van 2012 in Nederland, ingericht met het Brumorek systeem, voorheen Bruynzeel Monta.

Winkelinrichting met metalen stellingenQuickRack heeft jarenlange ervaring in de branche van winkelinrichting met natuurlijke materialen. Winkelinrichting met ambachtelijk hout heeft een positieve invloed op het koopgedrag van consumenten. Hetgeen natuurlijk weer een positief effect heeft op uw omzet. Onze veelgebruikte programma Brumorek biedt u een breed scala aan mogelijkheden m.b.t. de stellingen in uw winkel. Leverbaar in diverse hoogtes, breedtes en dieptes. Bovendien kunt u kiezen uit natuurlijk ongelakte materialen waar de geur van hout nadrukkelijk uw winkel zal opfleuren, maar ook in diverse gelakte kleuren. Wij zijn gespecialiseerd in een ondersteuning op het gebied van de juiste invulling van uw winkelruimte, waarbij de volgende aspecten een belangrijk onderdeel vormen in de advisreing:

 • Uw winkel een uitnodigende, natuurlijke en milieuvriendelijke uitstraling krijgt
 • Bij klanten een behaaglijk gevoel geeft door de massiefhouten stellingen zodat zij langer in uw winkel zullen vertoeven
 • De beschikbare m2 winkeloppervlakte zo efficiënt mogelijk ingevuld worden met een maximum capaciteit van presentatie meters.
 • De stellingen eenvoudig en snel op te bouwen zijn.

Onze adviseurs komen graag bij u op bezoek om u persoonlijk te adviseren waarbij u uw wensen duidelijk kenbaar kunt maken. Onze ervaring biedt u de mogelijkheid uw winkel met een betrouwbare partner compleet nieuw in te richten. We maken u graag een passende aanbieding.

Het Brumorek

brumorek houten stellingenBrumorek is van het Bruynzeel uit Zaandam, is na enige tijd uiteindelijk bij QuickRack in het programma opgenomen. De onderdelen van het Brumorek zijn gemaakt Scandinavisch vurenhout en is van Nederlands fabricaat. Brumorek heeft een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling, wat zorgt voor een warme sfeer. Met Brumorek heeft Quickrack al mooie prijzen gewonnen; in 2012 zijn we wijnwinkel en slijterij van het jaar geweest! Veelzijdigheid is de kracht van Quickrack. Wij komen vrijblijvend op bezoek en geven gratis advies voor uw inrichting.

Het Brumorek systeem bestaat uit zijstukken en legplanken, het systeem is daarnaast nog uit te breiden met diverse accessoires. De zijstukken van het rek zijn in twee stijlen verkrijgbaar en afhankelijk van de hoogte, twee of drie dorpels ook wel dwarsverbindingen genoemd. Iedere stijl is voorzien van zaagsneden waar de beugels in geplaatst kunnen worden.

De ophangbeugels worden in de zaagsnede geschoven om voor stevigheid te zorgen. Een extra stevige verbinding is mogelijk door de hoeklijnen aan het zijstuk vast te schroeven. De gaten die hiervoor nodig zijn zitten al in de hoeklijnen. In de meeste gevallen is echter het vastschroeven niet noodzakelijk. Wel is het goed om te weten dat de schroeven niet extra worden meegeleverd.

De ophangbeugels worden in de zaagsnede in het zijstuk geschoven, de hoeklijnen (metalen strips) die onder de legplank zijn gemonteerd vallen in de beugels. Hierdoor komt een verbinding tussen de legplanken en de zijstukken tot stand. Voor een extra stevige verbinding is het eventueel mogelijk om de hoeklijnen aan het zijstuk vast te schroeven, zoals u kunt zien zitten hiervoor gaten in de hoeklijnen. In de meeste gevallen is vastschroeven echter niet noodzakelijk, schroeven worden niet extra meegeleverd.

Beugels zijn leverbaar als enkele beugels, als dubbele beugels maar ook is er een verzinkte uitvoering. De hoeklijnen zijn alleen verkrijgbaar in witte en verzinkte uitvoering.

Voor de stabiliteit van uw meubel maakt u gebruik van een achterwand of een kruisschoor. Mocht het niet stevig genoeg zijn is het mogelijk om de stelling aan een muur vast te schroeven.

Overtuig uzelf; vraag vrijblijvend offerte aan!

Combirek

combirek houten rekken

De onderdelen van het Combireksysteem zijn gemaakt uit Scandinavisch vurenhout van super kwaliteit . Als wandrek, vrijstaand of dubbel geplaatst, de mogelijkheden zijn ongekend. Uw winkelinrichting wordt op deze manier goed benut. Dit systeem is uitermate geschikt voor winkels, archieven en andere presentatieruimtes.

Omdat het systeem uit losse onderdelen bestaat zal het combirek meegroeien met uw bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden in het aanpassen en het herinrichten van uw winkel. Uitbreidingsmogelijkheden genoeg!

Het Combireksysteem geeft u de mogelijkheid met driehoeklegborden een opstelling fraai af te werken. Met het combireksysteem zorgt u voor een representatief en mooi kopstuk in uw winkel. Daarnaast zijn de onderdelen gemakkelijk te lakken of te beitsen, oneindig veel mogelijkheden dus.

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren en/of te demonteren. De legborden zijn op elke hoogte te plaatsen, de gaten hiervoor zijn namelijk om de 5 centimeter geboord. Het rek zorgt voor een uitnodigende uitstraling, is eenvoudig op maat te maken en is voor diverse type bedrijven toepasbaar.

Het Rangerek-systeem

rangerek houten rekkenDe onderdelen van het Rangerek-systeem zijn gemaakt uit Scandinavisch vurenhout van geweldige kwaliteit en zijn een garantie voor jarenlang gebruik. Het is mogelijk om het systeem te gebruiken als wandrek, als vrijstaand rek of ruggelings tegen elkaar.

De ruimte wordt dankzij het Rangerek-systeem optimaal gebruikt. De Rangerek houten stelling zijn natuurlijk, sterk en multifunctioneel te gebruiken ideaal voor slijterijen, steenhandels, winkels, archieven en magazijnen. In tegenstelling tot het Combirek en het Eurorek heeft het Rangerek-systeem een hogere draagkracht per legbord.

U wilt uitbreiden? Dat is ook mogelijk.

Het systeem dat bestaat uit losse onderdelen zal in elke fase van uw bedrijf kunnen worden geplaatst. Vanwege de aanpasbare eigenschappen is herinrichten altijd een optie. De constructie die door middel van het pengat verbindingssysteem vast zit is het gemakkelijk om de stelling te monteren als te demonteren. De legborden zijn op elke gewenste hoogte te plaatsen vanwege de gaten die om de 5 centimeter zijn geboord. De diverse afmetingen die leverbaar zijn staan in het Rangerek-programma.

Vinorek

Vinorek wijnrekken & wijnstellingen van QuickrackHet Vinorek is zoals de naam al zegt een rek specifiek gemaakt voor een wijnkelder, wijnwinkel of slijterij. Door het gebruik van verschillende hoogtes en breedtes kan elke centimeter worden benut. Daarnaast is er de mogelijkheid om het systeem ten alle tijden uit te breiden mocht uw wijncollectie gaan groeien. QuickRack heeft de exclusieve verkooprechten voor het Vinorek op de Nederlandse markt.

Op de website kunt u eenvoudig zien hoe het systeem in elkaar steekt. De buitenlandse benaming die vaak gebruikt wordt voor het Vinorek is de Wintower.

De groeven in de zijkanten van het rek zijn gepatenteerd en tevens de basis van het systeem, hierdoor kunnen de leggers op de 2 centimeter omhoog worden verplaatst. Elke fles van hierdoor perfect worden geplaatst. Het Vinorek is een ideaal en eenvoudig opbergsysteem voor al uw wijnen.
Ook is het mogelijk om het Vinorek te plaatsen in een vochtige ruimte. Een sokkel als basis voorkomt namelijk dat het vocht in het materiaal trekt.

U kunt uiteraard uw eigen opstelling samenstellen. Hiervoor kunnen wij u de prijslijst mailen, gebruik daarvoor het volgend emailadres: info@quickrack.nl. We willen u graag helpen bij een complete inrichting; schroom niet om hulp te vragen. Vraag vrijblijvend ene offerte aan!

De basis van Vinorek bestaat uit:

 • Enkelzijdig te gebruiken staanders in hoogtes van 95,7, 138,6 en 192,5 cm. en 2 dieptes van 33 en 53 cm.
 • Dubbelzijdig te gebruiken staander (leggers aan beide zijden) in dezelfde hoogtes en dieptes.
 • Uitschuifbare leggers in 5 breedte en uiteraard 2 dieptes:
 • Voor 1 fles (van 70 tot 84 mm diameter)
 • Voor 1 champagne/magnum (van 84 tot 108 mm diameter)
 • Voor 3 flessen (van 70 tot 84 mm diameter)
 • Voor 4 flessen (van 70 tot 84 mm diameter) of 3 flessen (van 84 tot 108 mm diameter)
 • Voor 6 flessen (van 70 tot 84 mm diameter) of 4 flessen (van 84 tot 108 mm diameter)
 • De Wijnrekregel (Winlock) ter stabilisering van de flessen; een belangrijk onderdeel dat deel uitmaakt van het Vinorek-systeem: de winlock. De winlocks zijn flessensteunen die ervoor zorgen dat alle flessen perfect kunnen opgeborgen worden ongeacht hun diameter.

Voor het gebruiksgemak is er een montage video. U kunt hierbij zien hoe eenvoudig het systeem te monteren is. Op de video wordt Vinorek Wintower genoemd.

Belangrijk om te weten is dat het Vinorek verkrijgbaar is in ongelakt naturel MDF, in kersen bruin of in antraciet. De kleuren kersen bruin en antraciet zijn afgelakt met een laak waardoor vuil en stof makkelijk te verwijderen is. De bijpassende wijnfleshouders zijn hierbij ook apart leverbaar.

Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met onze afdeling verkoop 0529-480423.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.