Top

Magazijninrichting

Bij een inrichting van een magazijn kunt u kiezen uit onze houten rekken of metalen stellingen. QuickRack biedt u voor elke vorm van opslagrekken de meest voordelige oplossing. Elk type stelling is tevens leverbaar met garderobestang, zodat u ook kleding hangend kunt opslaan in uw magazijn.

Wat u dus ook wilt opslaan, u vindt altijd wat u zoekt.
Wij verkopen ook grootvak- en palletstellingen. Als u te maken heeft met een hoge ruimte biedt een verdiepingsvloer mogelijk de oplossing. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Houten rekken

QuickRack levert u praktische houten rekken met een keuze uit twee verschillende soorten. Eurorek is onze goedkope houten rek en uitermate geschikt voor winkel, magazijn, archief of als outlet rek. Voor magazijnen en archieven die meer draagkracht vragen is het Archos rekkensysteem een voordelige de ideale oplossing. De houten rekken van QuickRack zorgen ervoor dat u uw magazijn effectief en volledig kan benutten, waardoor er geen kostbare m2 meer vrij blijven. De Archos rekken zijn van goede kwaliteit en zijn eenvoudig te monteren. Het houten Eurorek heeft als voordeel dat het erg voordelig omdat het gemaakt is van eerste klas Oost-Europees vurenhout. Het is het goedkoopste Stellingensysteem dat QuickRack verkoopt.

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Met onze houten rekken maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw winkel, archief of magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte

Archos

archos houten stellingen

Eurorek

eurorek houten rekken

Metalen rekken

QuickRack levert u praktische metalen rekken met een keuze uit twee verschillende soorten. Bij inrichting van professionele magazijnen zal men echter snel kiezen voor Novarek in plaats van HandyrekEen hoogwaardige en uiterst betrouwbare rekkensysteem uit thermisch verzinkt staal. De tussenweg is Brevarek, een metalen rek dat bedacht en gemaakt is voor de opslag van uw winkelvoorraad. Staanders en liggers zijn de basis voor de Brevarek stellingen, aangevuld met legborden. Het voordeel daarvan is dat Brevarek beschikbaar is in veel verschillende maten.

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Onze metalen stellingen zijn erg sterk en hebben een groot draagvermogen. De metalen rekken zijn erg eenvoudig te monteren en gaan erg lang mee. Metale rekken van QuickRack zorgen voor een optimale invulling van uw magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte.

Novarek

novarek stellingen

Brevarek

stellingen brevarek

Magazijn stellingen

Met onze Magazijnstellingen wordt uw magazijn praktisch en functioneel ingericht. De stellingen bieden ruimte aan producten met een gewicht tot 1000 kg per stelling. Een flexibele oplossing voor uw magazijn. QuickRack beschikt over een ruim assortiment magazijnstellingen met magazijnstellingen van hout, metaal en steigerhout. Een effectief magazijnstellingssysteem is het Brevarek. Deze magazijnstelling is erg sterk, maar is per vierkante meter erg voordelig. Het Brevarek is verder erg eenvoudig te monteren, heeft een zeer lange levensduur en is ook geschikt voor winkels en showrooms.

Effectieve magazijnstellingen

Ook het Archos stellingensysteem is uitermate geschikt voor de inrichting van een magazijn. Het Archos systeem is in tegenstelling tot het Brevarek gemaakt van hout en heeft hierdoor wel wat minder draagvermogen. Het Archos stellingensysteem is van zeer hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Andere effectieve systemen zijn het Eurorek, Novarek en het Rangerek.

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Met onze magazijnstellingen van QuickRack maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw winkel, archief of magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte

Novarek

novarek stellingen

Brevarek

stellingen brevarek

Rangerek

rangerek stellingen

Verdiepingsvloeren

Het plaatsen van een verdiepingsvloer is ook mogelijk met onderstaande stellingen. neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Novarek

novarek stellingen

Brevarek

stellingen brevarek

Verdiepings vloeren

verdiepingsvloeren quickrack

Overig

QuickRack is niet alleen sterk in legbordstellingen, ook in andere producten zoals Palletstellingen, kunststof bakken, interne transportmiddelen en draagarmstellingen. Kijk hieronder voor ons aanbod

Kunststof bakken

kunststof bak

Draagarm stellingen

draagarm stellingen

Intern Transport

quickrack tafelwagen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.