Top

Bruynzeel Monta Systeem

nu Brumorek

De rekkensystemen van Brumorek zijn vervaardigd uit eersteklas Scandinavisch vurenhout. Het vurenhout kenmerkt zich door de natuurlijke en ambachtelijke uitstraling. Deze uitstraling maakt een stelling van Brumorek functioneel en tegelijkertijd kleed het een winkel of ruimte mooi aan. Ideaal om te gebruiken als stelling in een winkel.

Brumorek stellingen van Quickrack

De Brumorek stellingen worden onder andere vaak gebruikt bij het inrichten van reformwinkels, wijnwinkels en slijterijen, niet zonder succes. In 2012 zijn een slijterij en wijnwinkel met deze winkelinrichting uitgekozen als beste van dat jaar. Met name de warme uitstraling van de winkelinrichting deed de jury besluiten voor deze genomineerden te kiezen.

Hoe werkt Brumorek?

De stellingen van Brumorek zijn opgebouwd uit zijstukken en diverse afmetingen legplanken. Daarnaast kunt u bij QuickRack verschillende accessoires voor de stellingen krijgen. Het zijstuk van een Brumorek bestaat uit twee stijlen. Afhankelijk van de hoogte van de stelling heeft een zijstuk twee of drie dwarsverbindingen. Om de 53 mm. is een zaagsnede aanwezig in de stijl waarin de ophangbeugels worden geplaatst. In de zaagsnede van het zijstuk kunnen de ophangbeugels in de gewenste hoogte worden geschoven. In de beugels vallen de metalen strips die onder de legplank zijn gemonteerd. Er ontstaat hierdoor een verbinding tussen de legplanken en de zijstukken. Voor extra stevigheid kunnen de hoeklijnen aan de zijkant van de stijlen worden vastgemaakt met schroeven. Maar dit is niet noodzakelijk. Er worden geen extra schroeven meegeleverd. Er zijn enkele en dubbele beugels beschikbaar. Voor de hoeklijnen (voorgemonteerd onder de legplanken) is een witte en een verzinkte versie beschikbaar. U kunt namelijk de stellingen in diverse kleuren bestellen en bij white wash is een witte hoeklijn aan te bevelen.

Geschiedenis

Bruynzeel heeft veel ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van opslagsystemen. Het bedrijf is in 1897 opgericht als Stoomfabriek in Rotterdam door Cornelis Bruynzeel. Toen de stoomfabriek in 1919 afbrandde werd de fabriek deels herbouwd, maar Cornelis Bruynzeel gaf ook opdracht om in Zaandam een nieuwe fabriek te bouwen. De nieuwe fabriek in Zaandam was in 1920 klaar en droeg de naam Hollandsche Deurenfabriek. In het jaar 1929 werd er een derde fabriek in Zaandam gebouwd en werd de fabriek in Rotterdam gesloten. In 1937 werd er gestart met de ontwikkeling van keukens. De eerste keukens die Bruynzeel ontwikkelde zijn ontworpen door bekende ontwerper Piet Zwart. Hoewel de keukentak van Bruynzeel goed liep is de echte doorbraak gekomen na de Tweede Wereldoorlog. Er ontstond toen een grote vraag naar de producten van Bruynzeel. Naast de keukens startte Bruynzeel met productie van vloeren, potloden en dus nu ook opslagsystemen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over Brumorek stellingen (voorheen Bruynzeel Monta). Of vraag direct een offerte aan.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.