Top

Groothandel in stellingen en rekken

Producent en groothandel stellingen van hout en metaal

QuickRack is producent en groothandel voor rekken, stellingen en winkelinrichting. Wij hebben onder meer houten stellingen, rekken met steigerhouten legplanken en metalen stellingen. QuickRack kan u optimaal adviseren bij uw winkelinrichting of magazijn indeling. Hierbij kunt u kiezen uit houten of metalen stellingen. Nieuw bij QuickRack zijn de steigerhouten rekken, die met hun robuuste uitstraling zorgen voor een ambachtelijke en nog mooiere winkeluitstraling.

Uw fabrikant en groothandel in stellingen

novarek metalen stellingen

QuickRack is niet alleen verkoper en dus groothandel in stellingen en rekken, maar ook fabrikant van de rekken en stellingen. QuickRack heeft verschillende productiefaciliteiten in binnen- en buitenland waar de stellingen en rekken geproduceerd worden. Per soort stelling zijn er meerdere varianten, al naar gelang de klant een goedkope oplossing en of een versie met een hogere kwaliteit per stelling of rek wenst. Zo is het voor ieder budget mogelijk om de juiste oplossing te bieden.

Houten rekken

Queurorek magazijnstellingenickRack is als groothandel en fabrikant volledig gespecialiseerd in houten stellingen voor de inrichting van uw winkel of magazijn. Wij hebben verschillende houten stellingen die dienst kunnen doen als winkelinrichting of als stellingen voor in een magazijn. De houten stellingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor het inrichten van een wijnwinkel of wijnkelder, boekenwinkel, reformwinkel of schoenenwinkel. De houten stellingen geven uw winkel een natuurlijk karakter en een warm gevoel, waardoor de klant met een fijn gevoel de winkel binnenstapt. Bovendien zorgt hout voor een natuurlijke uitstraling van uw winkel. Het low-budget systeem Eurorek is uit voorraad leverbaar; levertijd maximaal 1 week !! Bekijk hier meer informatie over onze: houten stellingen. Of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Metalen stellingen

metalen novarek stellingenDe metalen stellingen van QuickRack zijn ijzersterk, waardoor u hoge stellingen kunt plaatsen in uw magazijn. Het thermisch verzinkte staal is erg stevig en zorgt ervoor dat er zelfs etalagebouw met de stellingen gedaan kan worden. Met onze stabiele en economische stellingen is het mogelijk, door middel van tussenvloeren en trappen, uw magazijn volledig naar eigen inzicht in te richten. Metalen rekken zijn erg sterk, zorgen voor een optimale invulling van uw ruimte en zijn ook nog eens erg voordelig. Lees hier meer gedetailleerde informatie over onze: metalen stellingen. Of ontvang een vrijblijvend een offerte op basis van uw wensen.

 

Steigerhouten rekken

scafforek_img_1184150Het assortiment van QuickRack is sinds kort uitgebreid met steigerhouten stellingen. Houdt u van een robuuste uitstraling dan moet u eens naar deze systemen kijken. De steigerhouten rekken geven uw winkel een ambachtelijke uitstraling en zijn tevens vriendelijker voor het milieu. Het Scafforek zoals het door QuickRack genoemd wordt is namelijk vervaardigd uit gebruikt steigerhout. De steigerhouten stellingen zijn in allerlei afmetingen te verkrijgen en kunnen geheel naar uw wensen op maat gemaakt worden. Steigerhouten rekken hebben als voordeel dat ze uw winkel ook een warme en natuurlijke uitstraling geven. Lees meer over onze: Steigerhouten rekken of vraag vrijblijvend een offerte op maat op.

Daarom stellingen van QuickRack:

  • Uitstekende reputatie in de markt
  • Betrouwbare leverancier
  • Klantgericht meedenken
  • Altijd een systeem beschikbaar dat past bij uw budget
  • Eenvoudige montage van de systemen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.