Top

Stellingkasten – Goedkope stellingkast van hout

scafforek_img_1184150Opzoek naar de perfecte stellingkast?

QuickRack biedt een uitgebreid assortiment aan houten stellingkasten die via diverse dealers in Nederland op de markt gebracht worden.

quickrack-2Uw eigen Stellingkast configureren

Via onze dealers kunt u eenvoudig een configuratie van de door u gewenste stellingkast maken. Kijkt u maar eens op de site van houtenstellingspecialist u kunt daar naar wens de hoogte, diepte en totale lengte van de stellingkast bepalen. Tevens kunt u het gewenste aantal legborden ingeven. Op deze manier kunt u precies op maat de voor u gewenste stellingkast uit tekenen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren in het gebruik van stellingkasten. Op de website van onze dealers kunt u direct bestellen.

Stellingkasten van massief hout en vurenhout

quickrack-3Wilt u een stellingkast van hoge kwaliteit geschikt voor de inrichting van uw winkel? Wij kunnen u ook adviseren over hoe u het beste uw winkel kunt inrichten. We hebben al vele winkels in mogen richten met onze stellingkasten. We hebben hierdoor veel ervaring gekregen in het inrichten van winkels. Onze stellingkasten zijn gemaakt uit verantwoord Scandinavisch vurenhout en te lakken in ontelbare kleurmogelijkheden. Naast onze massiefhouten stelling van vurenhout hebben we ook een systeem ontwikkeld geproduceerd uit gebruikt steigerhout. Een stevig rek met een robuuste uitstraling. Erg geschikt voor presentatie in wijnwinkels of slijterijen.

Lees meer over onze houten stellingen, hier staat alle informatie die u nodig hebt. Tevens is QuickRack ook de goedkoopste in de markt!

Naast hout ook metalen stellingkasten

Naast houten stellingkasten kunt u bij Quickrack natuurlijk ook terecht voor metalen stellingkasten. Zo hebben wij in ons assortiment Brevarek stellingkasten. Dit zijn sterke stellingkasten die veel opslagruimte opleveren voor een relatief lage prijs. De Brevarek stellingkasten hebben een erg lange levensduur en zorgen ervoor dat iedere vierkante meter in uw magazijn, winkel of opslagruimte optimaal benut wordt. De Brevarek stellingkasten bestaan in de basis uit staanders en liggers. Op de liggers komen legborden, deze legborden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u zelf de ideale afmetingen van uw stelling kan bepalen. Voordelen van dit systeem zijn onder andere het hoge draagvermogen en de hoge stabiliteit die het systeem biedt.

Novarek Stellingkasten

Tenslotte willen we ook nog even onze aandacht vestigen op het functionele Novarek; een verzinkt metalen stellingkast met een grote diversiteit aan mogelijkheden in hoogtes, dieptes, breedtes en aan te vullen accessoires. Een betaalbaar systeem van hoge kwaliteit.We kunnen u altijd een referentie opgeven waar u de stellingkasten bij een klant van ons kunt bekijken.

Waarom u bij Quickrack moet zijn voor stellingkasten:

✓ Stellingkasten van Quickrack zijn zeer voordelig
✓ Onze montagesystemen zijn erg flexibel
✓ Quickrack kan oplossingen of op maat bieden
✓ Onze stellingkasten zorgen ervoor dat uw ruimte volledig benut wordt
✓ Wij produceren zelf onze stellingkasten
✓ Betrouwbaar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.