Top

Het bedrijf

QuickRack: Jong, dynamisch en betrouwbaar

 

Jong: QuickRack BV is eind 2006 opgericht en officieel gestart per 1 januari 2007, maar wel met ruim 20 jaar ervaring in de branche!

Dynamisch: Onze corebusiness blijven de legbordstellingen, maar al snel hebben we ons assortiment uitgebreid naar een totaalpakket voor het inrichten van opslagruimtes, magazijnen, winkels, archieven, etc.

Betrouwbaar: De sterke groei heeft van QuickRack een betrouwbare partner gemaakt. We komen onze afspraken na en hebben een goede reputatie in de markt.

Groei: QuickRack is in 10 jaar uitgegroeid naar marktleider op het gebied van houten stellingen. Nergens in Europa vindt u zo’n sterke partner die u kan voorzien van 5 verschillende programma’s houten stellingen en een programma met steigerhouten legplanken .

Bel ons voor een vrijblijvend bezoek !! We komen graag eens kennis maken, waarbij we in goed overleg tot de juiste basis komen voor een aanbieding.

Verantwoord ondernemen

QuickRack werkt al jaren samen met diverse werkvoorzieningsschappen in Nederland en draagt op die manier een behoorlijk steentje bij aan het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het assortiment van QuickRack

Met productiefaciliteiten in binnen- en buitenland (o.a. Bulgarije) zorgen we voor een betaalbaar product. Door de diversiteit van onze producten kunnen wij u een oplossing bieden voor al uw vraagstukken met betrekking tot opslag, archivering, inrichting etc.

In 2011 heeft QuickRack de inrichting verzorgd voor een wijnwinkel die nadien is gekroond tot “wijnwinkel van het jaar 2012”. Klik hier voor het artikel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.