Top

Kringloopwinkelinrichting

Een nieuwe inrichting voor uw kringloopwinkel hoeft helemaal niet duur te zijn. Helemaal niet wanneer u gebruik maakt van de houten kringloopstellingen en metalen kringloopstellingen van QuickRack. De houten kringloopstellingen zorgen meer voor een warme uitstraling terwijl de metalen kringloopstellingen zorgen voor een zakelijker uitstraling. QuickRack biedt u de juiste kringloopstellingen aan om uw kringloopwinkelinrichting helemaal compleet te maken.

Archos

archos stellingen van houtArchos is ontstaan uit het afval van het voormalig Bruynzeel Monta systeem, het Brumorek. Wanneer de planken visueel niet geschikt waren voor het Brumorek werd deze gebruikt voor het Archos. Tegenwoordig gebruiken wij voor de Archos stellingen B-label hout. In de praktijk is het verschil bijna niet te zien, maar een expert zal het absoluut kunnen zien.

Net als bij het Brumorek bestaat ook het Archos systeem uit zijstukken en legplanken. Het is mogelijk om de legplanken zowel in massiefhout als in sandwich te krijgen. Met sandwich wordt er bedoelt dat er en lattenframe onder en boven de hardboard plaat wordt geplakt. Onder zo’n sandwich legplank zijn geen hoeklijnen gemonteerd.

Zo’n zijstuk is verkrijgbaar in twee stijlen en afhankelijk van de hoogte heeft het zijstuk twee of drie dwarsverbindingen. Iedere stijl is voorzien van zaagsneden waarin de ophangbeugels worden geplaatst. Deze ophangbeugels kunnen gemakkelijk in de zaagsnede worden geschoven.

De beugels zijn zowel als enkele beugel, dubbele beugel en verzinkte beugel verkrijgbaar. De hoeklijnen zijn hierbij wel uitsluitend verkrijgbaar in een verzinkte uitvoering. Mocht u gebruik willen maken van de sandwich legplanken dan worden er Montex beugels gebruikt

Voordelen van de Archos kringloopstelling is dat deze is gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout en zeer geschikt is voor een kringloopwinkel. Daarnaast is de kringloopstelling makkelijk te monteren en is de kringloopstelling scherp geprijsd.

Eurorek

eurorek houten stellingenHet Eurorek-systeem is gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout en garanderen u jarenlang gebruiksgemak voor uw kringloopwinkel. Heeft u gebrek aan ruimte in uw kringloopwinkel? Geen probleem, het Eurorek kan als wandopstelling, vrijstaand en ruggelings dubbel geplaatst worden. Er zijn genoeg mogelijkheden. Het Oost-Europees vurenhout is qua structuur iets wilder dan het Scandinavisch vurenhout bijvoorbeeld gebruikt bij de Archos kringloopstelling. Het Eurorek is daarom ook de goedkoopste kringloopstelling binnen ons assortiment.

Daarnaast zijn er ook vele uitbreidingsmogelijkheden. Mocht u uw kringloop willen uitbreiden dan kunt u gebruik maken van de losse onderdelen. Aanpassen, herinrichten, alles is mogelijk. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een unieke constructie, genaamd het pengat verbindingssysteem, zijn de kringloopstellingen eenvoudig te monteren en te demonteren. U vindt alle mogelijke afmetingen in de technische specificaties.

Novarek metalen stellingen

metalen novarek stellingenDe metalen kringloopstellingen van QuickRack zijn stabiel, functioneel en zeer flexibel in te zetten in uw kringloopwinkel. De metalen kringloopstellingen beschikken over een maximaal draagvermogen, dit maakt etalagebouw ook mogelijk. Systeem tussenvloeren, trappen en dergelijke kunnen naar wensen worden toegevoegd. Dit kan zelfs allemaal in de RAL kleur die bij uw bedrijf past.

U heeft verder ook geen schroeven of speciaal gereedschap nodig. De Novarek metalen kringloopstelling is makkelijk en snel te monteren vanwege het klem-klik en klaar systeem. Dit kringloopsysteem is zowel in de hoogte als breedte onbeperkt uit te breiden. Voordelen van het Novarek metalen kringloopsysteem is dat het een maximale opslagcapaciteit heeft, een grote stabiliteit en hoog draagvermogen, makkelijk te monteren is en veel uitbreidingsmogelijkheden heeft.

Het combireksysteem

combirek houten rekkenHet combireksysteem is gemaakt van eersteklas Scandinavisch vurenhout. Deze houten kringloopstellingen kunnen vrijstaand, als wandopstelling en ruggelings dubbel geplaatst worden, er zijn genoeg mogelijkheden. Omdat het combireksysteem zo veelzijdig is wordt de beschikbare ruimte in uw kringloopwinkel optimaal benut. Daarnaast zijn er meerdere uitbreidingsmogelijkheden omdat het combireksysteem gebruik maakt van losse onderdelen. Daardoor kan ongeacht de grootte van uw bedrijf het systeem geplaatst worden. De houten kringloopstellingen zijn verder makkelijk te beitsen of te lakken, hierdoor bent u niet gebonden aan één vaste kleur.

Net als bij sommige andere stellingen maakt het combireksysteem gebruik van het pengat verbindingssysteem. De legborden kunnen daardoor op elke gewenste hoogte worden geplaatst, de gaten zijn namelijk om de 5 centimeter geboord. De houten kringloopstelling is daardoor ook gemakkelijk te monteren, geeft een warme uitstraling en is eenvoudig op maat te maken. Een groot voordeel is ook dat deze combi-reksystemen voor een scherpe prijs worden aangeboden. Voor de afmetingen kunt u kijken bij de technische specificaties.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.