Top

Leverancier stellingen

Specialist in houten en metalen stellingen

Bent u op zoek naar winkel- of magazijninrichting? Dan bent u bij QuickRack aan het juiste adres. De winkel- en magazijnstellingen van QuickRack zorgen ervoor dat er geen kostbare ruimte onbenut blijft in uw winkel of magazijn.

Stellingen assortiment van QuickRack

Als producent van houten en metalen stellingen kunnen wij u voorzien van een uitstekend programma legbordstellingen die geschikt zijn om via uw webshop te verkopen. Onze dealers krijgen de beschikking over productfoto’s waarbij ons product optimaal ondersteund wordt in de verkoop.

Uiteraard adviseren wij u welke programma’s het meest geschikt zijn voor uw bedrijf of organisatie.

Houten winkel- en magazijnstellingen

Houten stellingen zijn bij QuickRack verkrijgbaar in verschillende prijs- kwaliteitsverhoudingen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste product bij uw wensen. Van low budget tot kwalitatief hoogwaardige houten stellingkasten. Kijkt u even op uw gemakt onder het kopje “stellingen op naam”; daar vindt u het hele programma.

Metalen stellingkasten

Metalen Breedvakstellingen van QuickrackNaast houten stellingkasten kunt u bij QuickRack ook terecht voor metalen stellingen. De topper uit deze categorie is ons Novarek systeem; thermisch verzinkte stellingen met een brede keuze uit hoogtes, dieptes en verschillende afmetingen breedtes van legborden. Gecombineerd met een lange levensduur zorgen wij ervoor dat uw magazijn optimaal ingericht wordt.

Naast Novarek bieden we het oerdegelijk Brevarek aan. Dit zijn (breedvak of grootvak) stellingkasten die veel opslagruimte opleveren voor een relatief lage prijs. De Brevarek stellingkasten bestaan in de basis uit staanders en liggers. Op de liggers komen spaanplaat panelen, deze legborden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u zelf de ideale afmetingen van uw stelling kunt bepalen. Voordelen van dit systeem zijn onder andere het grote draagvermogen en de goede stabiliteit die het systeem biedt.

Eerst zien dan geloven? Geen probleem. We kunnen u een referentie opgeven van een klant die het magazijn al heeft ingericht met magazijnstellingen van QuickRack.

Stellingen met een verdiepingsvloer?

Zowel de Novarek magazijn stelling als de Brevarek magazijnstellingen beschikken over de mogelijkheid om te werken met verdiepingsvloeren. Daardoor kunnen we ook de metalen stellingen op maat voor uw magazijn inrichten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom QuickRack specialist is in stellingen:

  • Magazijn stellingen van QuickRack zijn zeer voordelig
  • Onze magazijnstellingen zijn flexibel in te richten en eenvoudig te monteren
  • QuickRack kan magazijninrichting op maat bieden
  • Wij produceren zelf onze magazijnstellingen
  • Betrouwbaar
  • Lange levensduur van de producten
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.