Top

Opbergrekken – Goedkoop opbergrek van hout

Archos

archos houten stellingen

Eurorek

eurorek stellingen hout

Opbergrekken

Quickrack is een fabrikant en groothandel van voordelige opbergrekken en stellingen op maat. Opbergsystemen gemaakt van sterk en duurzaam vurenhout en robuust metaal. Betrouwbare en beproefde opbergsystemen.

Houten opbergrek

De natuurhouten uitstraling van de opbergrekken sluit goed aan bij natuur-, eco- en biowinkels, maar wordt ook veel gebruikt in opslagruimtes voor scholen en kantoren. Speciaal voor deze ruimtes selecteren we onze budget series Archos en Eurorek. Een houten opbergrek voor scherpe prijs. De opbergsystemen onderscheiden zich van elkaar in constructiewijze. Archos kenmerkt zich door een plankoplegging in zaagsnedes, het Eurorek gebruikt een penverbinding. Spotgoedkope houten opbergrekken met een overtreffende duurzaamheid, de kenmerken van een Quickrack product.

Metalen opbergrek

Voor de liefhebbers zijn er ook diverse metalen opbergrekken. Systemen voor het zwaardere magazijnwerk. Rekken voor voorraden met veel massa en zelfs stalen opbergrekken voor opslag op pallets. Deze met thermisch verzinkte stalen constructie kunnen zelfs trappen en verdiepingsvloeren dragen. Voor lichtere opslag bieden ons Handyrek en Brevarek een ultieme uitkomst.

Goedkope opbergrekken

Voordelige opbergrekken voor winkel, school, kantoor of magazijn? Laat u vrijblijvend adviseren. De snelste manier om een advies en prijsopgave op maat te krijgen is via ons offerte-aanvraag.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.