Top

Inrichting voor Reform- of natuurwinkel

Een winkelinrichting met oog op duurzaamheid en milieu creëren is gemakkelijk met de stellingen van QuickRack. De producten van een natuurwinkel of reformwinkel komen vaak het best tot hun recht in een houten stelling. De rekken die hiervoor zijn uitgekozen zijn: het Brumorek, het Eurorek en het Combirek-systeem. QuickRack heeft veel ervaring met het inrichten van reform- en natuurwinkels en is daarom ook een betrouwbare partner. Laat u eens vrijblijvend informeren door één van onze adviseurs.

Het Brumorek

brumorek houten stellingenNatuurwinkel inrichtingen en reformwinkel inrichtingen worden het beste ingericht met een houten winkelstelling. Een houten winkelinrichting zorgt voor een natuurlijke en duurzame sfeer waardoor het imago van de winkel positief kan veranderen. Bovendien kunt u kiezen voor natuurlijk ongelakte materialen waardoor er een geur van hout nadrukkelijk in uw winkel aanwezig zal zijn. Het Brumorek is leverbaar in diverse hoogtes, breedtes en dieptes. Er zijn daardoor super veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in een ondersteuning op het gebied van de juiste invulling van uw winkelruimte, waarbij de volgende aspecten een belangrijk onderdeel vormen in de advisering:

  • Uw winkel een uitnodigende, natuurlijke en milieuvriendelijke uitstraling krijgt
  • Bij klanten een aangenaam gevoel geeft door de houten stellingen zodat zij langer in uw winkel zullen blijven
  • Het efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte
  • De stellingen eenvoudig en snel op te bouwen zijn

Wij zoeken voor u graag de juiste oplossing. Onze adviseurs kunnen bij u op bezoek komen om uw wensen te vertalen naar de ideale inrichting.

Brumorek is een voormalig product van Bruynzeel uit Zaandam, destijds het Bruynzeel Monta genoemd. Het Brumorek is na enige tijd uiteindelijk in het assortiment van QuickRack opgenomen. De onderdelen van het Brumorek zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en is van Nederlands fabricaat. Het Brumorek geeft een natuurlijke en duurzame uitstraling vanwege de ambachtelijke look en is daarom zeer geschikt voor natuurwinkels en reformwinkels.

Voor het Brumorek systeem worden er zijstukken en legplanken gebruikt, daarnaast is er nog de mogelijkheid om het Brumorek uit te breiden door middel van diverse accessoires. De zijstukken van het Brumorek-systeem bestaan uit twee stijlen en afhankelijk van de hoogte zijn er twee of drie dwarsverbindingen (ook wel dorpels genoemd) gemonteerd. De stijlen zijn voorzien van zaagsneden waarin de ophangbeugels voor de legplanken kunnen worden geplaatst. Indien gewenst kan voor extra  stevigheid gezorgd worden hoeklijnen, die voorgemonteerd zijn onder de legplanken, aan het zijstuk vast te schroeven. In veel gevallen is dit echter niet nodig. Hierbij moet wel vermeldt worden dat de benodigde schroeven voor dit vastschroeven niet mee worden geleverd.

Beugels zijn leverbaar als enkele en dubbele beugels en worden geleverd in een verzinkte uitvoering. De hoeklijnen zijn verkrijgbaar in witte en verzinkte uitvoering. U kunt uw stellingen laten spuiten in bijv. white wash; dan past een witte hoeklijn beter in het totale concept.

Voor de stabiliteit kunt u kiezen uit achterwanden of een kruisschoor. Mocht dit nog steeds niet stevig genoeg zijn; er zijn ook muurbeugels beschikbaar om uw  winkelstelling vast aan de muur te verankeren. U kunt vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen.

Combirek

combirek houten stellingenVanwege de lange ervaring met het inrichten van natuur- en reformwinkels heeft QuickRack de beste opties op het gebied van inrichting met natuurlijke materialen. Het Combirek is ideaal voor een natuurwinkel of reformwinkel vanwege de warme uitstraling van het hout. De warme en aangename sfeer die wordt gecreëerd zorgt ervoor dat uw klanten langer in de winkel blijven hangen en kan resulteren in een omzetverhoging.

Mocht u niet zeker weten of het Combirek geschikt is voor uw natuurwinkel, dan komen onze adviseurs graag op bezoek. Onze adviseurs kijken dan naar uw natuurwinkel of reformwinkel en geven daarna een passend advies. Er wordt daarbij gekeken naar:

  • De uitstraling die er gecreëerd moet worden
  • Het geven van de juiste sfeerimpressie
  • Het op een efficiënte manier indelen van de beschikbare ruimte.

De onderdelen van het Combirek-systeem zijn gemaakt uit Scandinavisch vurenhout van super kwaliteit. Als wandrek, vrijstaand of dubbel geplaatst, er zijn genoeg mogelijkheden. Uw aantal vierkante meters in de natuurwinkel worden op deze manier goed benut. Dit systeem is uitermate geschikt voor natuurwinkels en reformwinkels.

Omdat het systeem uit losse onderdelen bestaat zal het Combirek meegroeien met uw bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden in het aanpassen en het herinrichten van uw winkel. Uitbreidingsmogelijkheden genoeg!

Het Combirek-systeem geeft u de mogelijkheid met driehoek legborden een opstelling mooi af te werken. Het Combirek is gemakkelijk te beitsen of te lakken en is daarom een mooie aanwinst voor uw natuurwinkel om producten op te plaatsen.

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren en/of te demonteren. De legborden zijn op elke hoogte te plaatsen, de gaten hiervoor zijn namelijk om de 5 centimeter geboord. Het rek zorgt voor een uitnodigende uitstraling, is eenvoudig op maat te maken en is voor diverse typen bedrijven toepasbaar.

Eurorek

eurorek houten stellingenHet Eurorek-systeem is een low budget winkelstelling gemaakt van eersteklas vurenhout uit Oost-Europa. Het Eurorek is qua structuur net iets wilder dan de Archos stelling. Het Eurorek kan als wandopstelling, vrijstaand en ruggelings geplaatst worden. Mocht u niet zeker weten of het Eurorek voor uw winkel geschikt is, neem dan eens contact op met één van onze adviseurs. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in ondersteuning bij het inrichten van een winkel. Onze adviseurs kunnen zelfs bij u op bezoek komen om te kijken wat de meest geschikte optie is. De aspecten die belangrijk zijn bij de keuze van een winkelstelling zijn:

  • De sfeer die gecreëerd moet worden in de winkel
  • Het gemakkelijk kunnen monteren van stelling
  • Het op maat kunnen maken van de winkelstelling

Mocht u willen uitbreiden, zelfs dan zijn er veel mogelijkheden. U kunt namelijk gebruik maken van losse onderdelen. Aanpassen, opnieuw inrichten, vrijwel alles is mogelijk met het Eurorek. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een unieke constructie, ook wel het pengat verbindingssysteem genoemd.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.