Top

Outlet winkelinrichting

Heeft u binnenkort een uitverkoop, maar u heeft niet de juiste materialen om uw producten in te presenteren? Onze outlet stellingen van Archos, Eurorek en Novarek zijn hiervoor een geschikte keuze. De legbordstellingen zijn namelijk zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en te demonteren. Gebruiksgemak staat centraal.

Archos

archos stellingen van houtEen outletwinkel moet natuurlijk scherp geprijsd zijn en het Archos systeem is hier ideaal voor. Archos is ontstaan uit het afval van het voormalig Bruynzeel Monta systeem, het Brumorek. Als de planken niet voldeden aan de eisen van dit type stelling werden deze planken gebruikt voor het Archos systeem. Tegenwoordig gebruikt QuickRack voor de Archos stellingen alleen B-label hout. In de praktijk is het verschil bijna niet te zien.

Het Archos systeem is:

  • Flexibel qua uitbreidingen of aanpassingen
  • Op verschillende hoogtes, breedtes en dieptes leverbaar
  • Makkelijk te monteren
  • Scherp geprijsd

QuickRack is een deskundige en betrouwbare partner in al uw zaken. Onze expertise in outlet inrichtingen zorgt ervoor dat wij de juiste keuze zijn en een passend advies kunnen geven. Onze adviseurs kunnen zelfs bij u op bezoek komen om een passend advies te geven.

Net als bij het Brumorek bestaat ook het Archos systeem uit zijstukken en legplanken. Het is mogelijk om de legplanken zowel in massief hout als in sandwich te krijgen. Met sandwich wordt er bedoeld dat er een lattenframe onder en boven de hardboard plaat wordt geplakt. Onder zo’n sandwich legplank zijn geen hoeklijnen gemonteerd.

Zo’n zijstuk bestaat uit twee stijlen die aan elkaar verbonden worden met sporten. Iedere stijl is voorzien van zaagsnedes waarin de ophangbeugels worden geplaatst. Deze ophangbeugels kunnen gemakkelijk in de zaagsnede worden geschoven.

De beugels zijn in meerdere variaties verkrijgbaar; voor de houten en sandwich legplanken worden verschillden beugels gebruikt. De hoeklijnen zijn hiervoor wel alleen in een verzinkte versie verkrijgbaar.

Voordelen van de Archos outlet stelling is dat deze is gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout en zeer geschikt is voor een outlet winkel.

Eurorek

eurorek houten rekkenHet Eurorek-systeem is een outlet winkelstelling gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout. Vergeleken met het Archos systeem is het Eurorek iets wilder in de houtstructuur. Het Eurorek kan als wandopstelling, vrijstaand en ruggelings geplaatst worden. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van passend advies bij het inrichten van uw outletwinkel. Onze adviseurs komen zelfs bij u op bezoek wanneer u dat vraagt. De aspecten die belangrijk zijn bij de keuze van een winkelstelling zijn:

  • De sfeer die gecreëerd moet worden in de winkel
  • Het gemakkelijk kunnen monteren van stelling
  • Het op maat kunnen maken van de winkelstelling

Mocht u willen uitbreiden, zelfs dan zijn er veel mogelijkheden. U kunt namelijk gebruik maken van losse onderdelen. Aanpassen, opnieuw inrichten, vrijwel alles is mogelijk met het Eurorek. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een unieke constructie, ook wel het pengat verbindingssysteem genoemd.

Novarek stellingen

novarek magazijnstellingenDe metalen outlet stellingen van QuickRack zijn een ideale oplossing wanneer u een stelling nodig heeft met maximaal draagvermogen, zelfs etalagebouw is mogelijk met de stellingen van QuickRack. Systeem tussenvloeren, trappen en dergelijke kunnen naar wensen worden toegevoegd. Standaard wordt deze stelling geleverd in verzinkt metaal, maar het is zelfs mogelijk om dit in de RAL kleur van uw bedrijf te doen. Mocht u niet zeker weten of dit de juiste keuze is voor uw bedrijf, laat u dan adviseren door één van onze specialisten. Zij kunnen bij u op bezoek komen om een passend en optimaal advies te geven. Er wordt daarbij gekeken naar:

  • De uitstraling die gecreëerd moet worden
  • Het gebruik maken van de beschikbare ruimte
  • De gebruiksvriendelijkheid bij het opbouwen van de stellingen

U heeft verder geen speciaal gereedschap nodig; alleen een sterschroevendraaier om de schroeven van de kruisschoren vast te zetten. De Novarek metalen outlet stelling is makkelijk en snel te monteren dankzij het klem-klik en klaar systeem. De outlet stelling is onbeperkt uit te breiden, zowel in de hoogte als de breedte. Voordelen van de Novarek metalen outlet stellingen zijn dat het een maximale opslagcapaciteit heeft, een grote stabiliteit en hoog draagvermogen, makkelijk te monteren is en veel uitbreidingsmogelijkheden heeft.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.